فیلتر لباسشویی
فیلتر لباسشویی
دانشنامه
_

سیر تا پیاز فیلتر ماشین لباسشویی

فیلتربه دستگاهی گفته می شود که مانع ورود اجسام اضافی و خطرناک به دستگاه می شود و ذرات اضافی را از مسیر خارج می کند تا دستگاه به مشکلی نخورد. ماشین لباسشویی در مقابل ذزات اضافی که ممکن است که میان لباس ها باشد، بسیار حساس می باشد و موجب خرابی آن می شود.

فیلتر لباسشویی کمک می کند تا دستگاه با سلامت به کار خود ادامه دهد و باعث افزایش طوال عمر و کارایی ماشین لباسشویی شما خواهد شد اما باید با این قطعه از دستگاه خود بیشتر آشنا شوید که در این مقاله از سری آموزش های دیجی تعمیرکار، صفر تا صد فیلتر ماشین لباسشویی را برایتان توضیح داده ایم.

این روزها ماشین لباسشویی در آشپزخانه همه ما به چشم می خورد. این دستگاه با هر برندی که تولید شده باشد، دارای اجزای مختلفی است که یکی از آنها فیلتر است. این قطعه قابل تعویض است. فیلتر ماشین لباسشویی یکی از اجزای مهمی است که روی عملکرد درست و تخلیه آب دستگاه تاثیر می گذارد. فیلتر لباسشویی، اشیای خارجی مانند دکمه و الیاف لباس ‌ها را از دستگاه خارج می ‌کند. این قطعه در ماشین لباسشویی شما اهمیت زیادی دارد و برای اینکه درست و خوب عمل کند، باید آن را تمیز کرده و به مرور زمان و در صورت احتیاج آن را تعویض نیز نمایید.

وظیفه این قطعه محافظت از پمپ در برابر موانع است. وقتی که فیلتر آسیب ببیند یا مسدود شود، شما با مشکلاتی مانند تمیز نشدن لباس ها تخلیه نشدن آب از دستگاه، جمع شدن آب درام و ایراداتی از این قبیل مواجه می شوید. هرگاه متوجه بروز هرگونه مشکلی در ماشین لباسشویی خود شدید، حتما با دیجی تعمیرکار تماس بگیرید. کارشناسان این مجموعه در اسرع وقت به منظور تعمیر ماشین لباسشویی و یا تعویض فیلتر آن در محل شما حاضر خواهند شد.

مراقبت از فیلتر لباسشویی

فیلتر نیز مانند سایر قطعات یک دستگاه نیاز به مراقبت و رسیدگی دارد. در حقیقت اگر شما به خوبی از آن نگهداری نکنید، با مشکلاتی مانند تخلیه نشدن، تمیز نشدن لباس ها، ارورها یا کدهای خطای دستگاه و برخی ایرادات دیگر مواجه خواهید شد. همان طور که پیشتر ذکر شد، این فیلتر پرزها، اشیایی که اشتباها و تصادفی وارد لباسشویی شده اند را گیر می اندازد. پس اینها در فیلتر باقی می مانند و شما حتما باید آنها را بردارید و این گونه از بروز هر ایرادی مانند مسدود شدن و... جلوگیری کنید.

اگر شما اشیا و پرز باقی مانده در فیلتر را تمیز نکنید، حتی ممکن است آب هم به درستی از دستگاه خارج نشود. کثیف بودن فیلتر ممکن است باعث باز نشدن قفل خودکار درب لباسشویی هم بشود. چون دستگاه در نظر می گیرد که آب در درام وجود دارد. تمامی این موارد به ماشین لباسشویی شما آسیب خواهد زد. پس نتیجه می گیریم که مراقبت و تمیز کردن فیلتر اهمیت زیادی دارد و حتما باید بعد از شستشوی لباس های کرکی و پرز دار شسته شود. اما در حالت عادی فیلتر لباسشویی شما باید هر 3 الی 4 ماه در میان تمیز شود.

درب فیلتر لباسشویی بروی دستگاه

درب کوچک ماشین لباسشویی

در حقیقت در اکثر ماشین های لباسشویی، درب کوچکی که روی دستگاه شما قرار دارد که محل قرارگیری فیلتر دستگاه است. در واقع کاربران این اجازه را دارند که به صورت سریع و هنگامی که نیاز بود، این قسمت را بررسی کنند تا از بروز مشکلات احتمالی توسط همین قطعه یعنی فیلتر جلوگیری نمایند. درب را به آرامی باز کنید و فیلتر ماشین لباسشویی خود را چک کنید. اگر چند وقتی می شود که این کار را نکرده اید، حتما با جرم زیادی روی فیلتر مواجه خواهید شد. اما اگر هر ساله تعمیرکار دستگاهتان را سرویس می کند، خیالتان بابت تمیز بودن فیلتر آسوده باشد. اگر این درب کوچک را روی دستگاه مشاهده نمی کنید، به دفترچه راهنمای ماشین سر بزنید و آن را در دستگاه پیدا کنید. البته نحوه جرم گیری ماشین لباسشویی را نیز می توانید در دیجی تعمیرکار آموزش ببینید.

نشانه های نیاز به تمیز کردن فیلتر

همان طور که ذکر شد باید هر 3 الی 4 ماه در میان فیلتر را تمیز کنید اما گاهی از دستگاه نشانه هایی مبنی بر لزوم تمیز شدن فیلتر لباسشویی می بینید که بهتر است آنها را نیز در نظر بگیرید. اگر متوجه شدید که لباس هایتان مانند قبل تمیز نمی شود؛ لباس هایتان خشک نمی شود و یا با سرعت سابق خشک نمی شود، ممکن است مشکل از کثیفی فیلتر لباسشویی شما باشد.

اگر متوجه این موضوع شدید که آب به صورت کامل از دستگاه شما خارج نمی شود و یا بعد از شستشو متوجه مواد شوینده یا نرم کننده روی لباس ها شدید، باید به فکر تمیز کردن فیلتر لباسشویی دستگاه خود بیفتید. خاموش شدن دستگاه در حین کار، تمیز نشدن لباس ها، کار نکردن دکمه استارت نیز می توانند نشانه های دیگری باشند. البته همواره در نظر بگیرید که بهترین حالت تمیز کردن فیلتر، زمانی است که زودتر از بروز این نشانه ها، برای تمیز کردن فیلتر اقدام نمایید.

روش تمیز کردن فیلتر 

ابتدا باید فیلتر را باز کنید تا بتوانید به تمیز کردن آن بپردازید. درپوش این قطعه را بردارید. این درب معمولا با کشیدن به سمت بالا باز می شود. سپس فیلتر را از جایش در بیاورید. با یک دستکال کاغذی پرزها و کثیفی ها را بردارید. اگر کثیفی ها با دستمال پاک نمی شود، از مسواک با برس کوچی دیگر استفاده کنید. صافی زیر فیلتر را جدا کنید و در آب داغ قرار دهید. حدود 10 دقیقه برای ماندن صافی در آب داغ کافی است. این گونه مواد و پرزهایی که با مسواک و دستمال از بین نرفتند، جدا خواهند شد.

اگر امکان جدا کردن صافی نبود، آن را زیر آب داغ قرار دهید. بعد از اینکه فیلتر تمیز شد بهتر است نگاهی به پرزهای داخل دستگاه هم بیندازید تا آنها را هم جدا کنید. شلنگ تخلیه را نیز بررسی کنید تا تمیز باشد. داخل درام را هم با دستمال یا اسنفج تمیز کنید. حالا به صورت معکوس مراحل جدا کردن فیلتر را انجام دهید و آن را به دستگاه لباسشویی خود بازگردانید. 

تعویض فیلتر لباسشویی

گاهی تمیز شدن این فیلتر کافی نیست و شما باید آن را تعویض کنید. معمولا فیلتر لباسشویی سالی یک یا دو بار نیار به تعویض دارد. گاهی هم این فیلتر دچار شکستگی و آسبی می شود که حتما باید با مدلی جدید تعویض شود. اگر کارهای فنی را انجام نمی دهید، بهتر است با دیجی تعمیرکار تماس بگیرید تا تکنسین مربوطه برای تمیز کردن و یا تعویض فیلتر لباسشویی در محل شما حاضر شود. اما اگر خودتان می خواهید این کار را انجام دهید، کافی است که فیلتر را در بیاورید و با فیلتر جدید جایگزین کنید. به یاد داشته باشید که فیلتر جدید حتما باید خشک باشد. آن را در محفظه قرار دهید و سپس درپوش آن را نیز سفت کنید. 

پیشگیری از گرفتگی فیلتر 

باید بگوییم که متاسفانه راهی برای جلوگیری از سالم ماندن این قطعه وجود ندارد اما شما می توانید با تمیز نگه داشتن آن، تعویض به موقع و البته سرویس کردن دوره ای ماشین لباسشویی خود تا حدی از بروز مشکلات این چنینی جلوگیری کنید. سرویس ماشین لباسشویی خود را سالی یک الی دو بار به دیجی تعمیرکار بسپارید تا همواره دستگاهی سالم داشته باشید. 

0/5 (0 نظر)